Můj účet KošíkKošík je prázdný
Máte vybráno 0 z 0 vzorků zdarma.

C12-15 Alkyl Benzoate

  • ester kyseliny benzoové
  • velmi lehká, bezbarvá olejová kapalina bez zápachu
  • v kosmetice se používá jako změkčovadlo, kondiční látka, antibakteriální přísada
  • je nedráždivý, dobře si rozumí i s citlivou pletí
  • přidává se do opalovacích přípravků, anti-agingových produktů, do stěnek a vlasové kosmetiky
  • dodává pleti a vlasu jemný a hladký povrch
Tyto produkty pro Vás vyvíjíme. Chtěl/a byste se zapojit do našeho vývoje?
Maximální doporučené množství účinných látek
Vyrábíme produkty pro Vás a podle Vás
Vysoce kvalitní produkty, vyrobené v ČR
Poradenský servis od kvalifikovaného lékaře
Speciální airless obaly pro pohodlné dávkování
Maximální doporučené množství účinných látek
Vyrábíme produkty pro Vás a podle Vás
Vysoce kvalitní produkty, vyrobené v ČR
Poradenský servis od kvalifikovaného lékaře
Speciální airless obaly pro pohodlné dávkování
© AgeDefence.cz
Vytvořil Marek Kebza